Om

Genusmedvetna feminister bloggar om antifeminism, kön, genus och makt, mäns våld mot kvinnor (prostitution, misshandel, våldtäkt, sexuellt ofredande), sexualisering och objektifiering, PAS, rättsväsendet, media och patriarkatet.

Vi modererar kommentarer och tillåter inte antifeministiskt tankegods.

Vi finns också på Twitter, där hittar ni oss på följande adress: https://twitter.com/Feministfest

Annonser

4 comments

    1. Hej! Vi har ändrat lite – hoppas det är ok nu. Vi anknyter alltså till vårt twitterkonto och till vårt krav på en ny myndighet för Kvinnofrid (se fliken Ny Myndighet Nu).

  1. Hej. Hittade mig själv här på bloggen. Ni gör ett nummer av att jag skrivit en novell i Metro. Den handlar om de utsatta kvinnor som förs till Sverige och utnyttjas för sexuellt slaveri. Jag har skrivit fem böcker och temat är ofta om utsatta kvinnor. Ett sätt för mig att på alla sätt jag kan sätta fingret på, tydliggöra och uppmärksamma vår tids största skam. Nämligen våld mot kvinnor. Ni läser novellen som fan läser bibeln. Och för övrigt är jag inte polischef.
    Vänligen Varg Gyllander/polisen i Stockholm som för övrigt skrivit en ny roman med en femtioårig kvinna i huvudrollen som ingen sätter sig på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s